(69-88) Gran esforç que deixa bones sensacions

(69-88) Gran esforç que deixa bones sensacions 1920 1280 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Nova prova de pretemporada, nova victòria. El conjunt de Natxo Lezkano supera al Joventut de Badalona i continua recollint bones sensacions en una pretemporada marcada per la fase prèvia de la BCL. Tanquem amb gust dolç una gran setmana de treball.

Una nova edició del Torneig de Bàsquet de Sant Julià de Vilatorta, un nou gran vespre de bàsquet. Aquest cop ens enfrontàvem a un Joventut de Badalona que disputava el seu primer partit de pretemporada, mentre que el MoraBanc Andorra disputà el segon després del VI Trofeu d’Encamp.

L’inici de l’enfrontament ha estat igualat, amb cops entre ambdós equips. Rafa Luz anotava cinc punts seguits, mentre que Kyle Kuric n’anotava cinc més en els seus dos primers llançaments amb la tricolor. Tot plegat junt a un Chumi Ortega infal·lible des de la cantonada, els nostres doblaven en el marcador a una Penya faltada de ritme que demanava temps mort (minut 5, 7-14). Amb un 80% des de la línia de tres punts continuàvem davant el marcador pel 12-24 al final del primer assalt. En el segon període, les cames començaven a pesar, però el conjunt andorrà es mostrava ferm al darrere, aconseguint aturar a l’ofensiva verd-i-negra. Amb un bon fer col·lectiu i un segon triple d’Ortega des de la mateixa posició que el primer, els de Natxo Lezkano posaven els 20 punts de diferència. Donant minuts a tots els efectius i mantenint un nivell d’energia molt alt, marxàvem al descans amb la mateixa diferència amb el 26-46.

El pas pels vestidors ens passava factura, físicament parlant. L’avantatge aconseguit en els primers vint minuts afegit al gran esforç efectuat, feia que les cames tinguessin el doble de pes davant un Joventut que també trobava l’encert. Mica en mica el marcador s’anava ajustant, però un triple de Ferran Bassas a la botzina des de molt lluny ens donava una mica d’oxigen al finalitzar el tercer quart, 52-61. Semblava que això es faria llarg, bé, no ho semblava, era. Per exemple, les rampes a tot arreu de Rafa Luz i Shannon Evans, que ja no podien més. Final de setmana i molta càrrega d’entrenaments, però els tricolors tornaven a trobar les millors sensacions sobre el parquet de Sant Julià de Vilatorta. Amb Ferran Bassas, enfilat als 17 punts, i Sekou Doumbouya, fent de tot i bé, el MoraBanc Andorra recuperava i superava els 20 punts de diferència per encarrilar el final de partit. Per destacar, una cistella i addicional de Sergi Serrato que ha fet aixecar a tots els seus companys de la banqueta. Al final del partit, el lluminós reflectia el 69-88, certificant la victòria. Segon partit i segona victòria, sí, però més enllà dels resultats cal destacar el bon fer i treball de l’equip. Aquest és el camí.

Estadística final

El pròxim partit porta a l’equip fins a Monzón, on jugaran davant el Casademont Zaragoza a les 19 hores del dimarts.